Jäsenille

Therapeia-yhdistys ilmoittaa

 

Yhdistyksen jäsenmaksut

 

Huom! Jäsenmaksut laskutetaan maaliskuun aikana. Toivomme, että odotatte laskun saapumista ja laskua maksaessanne käytätte sen viitenumeroa, kiitos.

Yhdistyksen psykoanalyytikko -, psykoterapeutti- ja varsinaiset jäsenet maksavat jäsenmaksuna 80 €. IFPS-jäsenmaksu on 25 €. Eläkeläisillä on alennettu jäsenmaksu erillisestä hakemuksesta kalenterivuoden alusta.

Therapeia-säätiön koulutuskeskuksessa opiskelevilla on alennettu jäsenmaksu koulutusseminaarin keston ajan erillisestä hakemuksesta kalenterivuosittain. On syytä huomioida, että jäsenmaksuun sisältyy Psykoterapia-lehden vuosikerta. Lehti on Suomen johtava psykoanalyyttinen julkaisu.

 

Sähköpostilista tiedotusta varten

Olkaa hyvät ja ilmoittakaa sähköpostiosoitteenne toimistonhoitaja Ulla Haveriselle osoitteeseen therapeia-yhdistys(ät)pp.inet.fi mahdollisimman pian. Ilmoittakaa ehdottomasti sähköpostiosoitteiden muutokset, koska vanhentuneet osoitteet hankaloittavat suuren jakelun toteuttamista.

THERAPEIALAINEN -tiedotuslehteä ei jaeta sähköisenä, vaan siitä ilmestyy kaksi kertaa vuodessa paperiversio, joka postitetaan yhdistyksen jäsenille.

 

Opiskelijajakelu

Therapeialainen on  saatavilla Therapeia-säätiön toimistolla.